Nieuws

Fotorepo training FC Twente 18-06-2012

Fotorepo training FC Twente 18-06-2012

FC Twente is maandag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie van trainer Steve McClaren werkte op het trainingscentrum in Hengelo de eerste training af.

EK-deelnemers Luuk de Jong, Andreas Bjelland en Emir Bajrami sluiten later aan, net als Dusan Tadic, Roberto Rosales, Nacer Chadli en Leroy Fer. Ook zij speelden onlangs nog een wedstrijd met nationale teams. Verdediger Douglas en aanvaller Wesley Verhoek ontbraken maandag ook nog. Het tweetal voegt zich later deze week bij de groep. Nicolai Mihaylov is al wel terug in Enschede maar trainde niet.

Wel aanwezig waren nieuwkomers Tim Breukers en Edwin Gyasi. Tevens is de Peruviaan Renato Tapia op proef bij FC Twente. Tapia is een 16-jarige centrale verdediger die vorig jaar onder meer in de belangstelling stond van Liverpool.

Middenvelder Chris David moest de training vroegtijdig staken. Na een actie van Glynor Plet raakte hij geblesseerd aan ogenschijnlijk zijn rechter kuit.

Uitgebreide fotoreportage eerste training van het seizoen 2012-2013

[nggallery id=313]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties