Nieuws

Fotorepo training FC Twente 27-06-2012

Fotorepo training FC Twente 27-06-2012

FC Twente werkte vanmiddag om 16.00 haar middagtraining af op de velden van SV de Lutte. Het was de eerste training op het veld van topaankoop Dusan Tadic. Naast Tadic stonden ook de aankopen Schilder en Gyasi op het veld.

Leroy Fer keerde na zijn vakantie ook terug op het veld. Douglas (vanmiddag geland), Felipe Guitierrez (papierwerk afhandelen in Chili) en Rosales (reden onbekend) waren niet aanwezig en Chadli werkte een aparte training af met fysiotherapeut Marcel Rigter. Ook doelman Nicolai Mihaylov en verdediger Bengtsson trainden apart van de groep.

EK deelnemers Luuk de Jong, Andreas Bjelland en Emir Bajrami genieten de komende 1,5 week nog van hun welverdiende vakantie. Luuk de Jong zou vandaag ook zijn amandelen hebben laten knippen waar hij al tijden hinder van ondervind.

De rest van de selectie werkten na de warming-up een partijtje af waarna een deel van de jongeren in de selectie werken aan de afwerking op de doelmannen Fernandes en Bednarek.

Fotoreportage middagtraining FC Twente 27-06-2012

[nggallery id=315]

Foto's ochtendtraining FC Twente 27-06-2012

[nggallery id=314]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties