Nieuws

Fotorepo training FC Twente 9-11-2012

Fotorepo training FC Twente 9-11-2012

Na een weekend rust trainde FC twente vanochtend voor de tweede keer deze week een pittige training af om de selectie op scherp te krijgen voor het belangrijke uitduel in Tilburg aanstaande zaterdag. Door blessures en de interlandweek was de selectie niet compleet en werd deze aangevuld door een talenten uit de jeugd waaronder Born, Hölscher, Pelupessy en doelman Dronkers.


De geblesseerde Nacer Chadli en Douglas Franco Teixeira trainden nog apart maar in een gesprek met FC Twente watcher Jeroen Kapteijns gaf Chadli aan dat hij zaterdag wellicht weer aan kan sluiten bij de wedstrijdselectie. Ditzelfde zou gelden voor Douglas. Of McClaren het risico aan durft zullen we eind deze week te horen krijgen bij de keuze voor de definitieve wedstrijdselectie.

McClaren organiseerde tijdens de training een onderling toernooitje van 5 tegen 5 welke opvallend werd gewonnen door de groep van Boschker, Brama, Hölscher, Born en Pelupessy. Nadat we een Kodak momentje gegund kregen door de winnaars benadrukte Boschker na de training nog even dat het winnende 5-tal allemaal afkomstig zijn uit de jeugd van FC Twente.

Foto's training FC Twente 11-9-2012

[nggallery id=325]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties