Foto's: Beloften FC Twente halen uit tegen PSV

De Beloften van FC Twente hebben vanavond een ruime overwinning geboekt op de Beloften van PSV. In Hengelo werd het maar liefst 6-4 in het voordeel van de Tukkers. Ondanks dat het PSV was dat de score opende werd de schade al snel hersteld door Zschusschen. Na een eigen doelpunt van Pieters en de 2-2 van van Ooijen gingen beide teams met een gelijkspel de rust in.

Na rust kwam PSV beter uit de startblokken maar wist het overwicht niet te benutten. FC Twente herpakte zich en na drie doelpunten in zes minuten was de wedstrijd beslist. Uiteindelijk werd het nog 6-4 maar Twente kwam geen enkel moment meer in de problemen.

Opstelling Jong FC Twente:
Plattel, Rosales (74′ Kwee), Wisgerhof, Bjelland, Engberink, Pelupessy (89′ Yahaya), Gyasi, Eghan (66′ Fillinger), Zschusschen, Hemmink, Cabral.

Doelpuntenmakers:
9. Depay 0-1, 20. Zschusschen 1-1, 25. Pieters e.d. 2-1, 34. Van Ooijen 2-2, 74. Pelupessy 3-2, 76. Gyasi 4-2, 78. Cabral 5-2, 80. Van Overbeek 5-3, 84. Zschusschen 6-3, 88. Bakkali 6-4

Fotoverslag Beloften FC Twente - Beloften PSV (6-4) 2012-2013