Foto's: De eerste helft van FC Twente - Sparta in beeld

FC Twente leidt na de eerste 45 minuten met 2-1 tegen Sparta. Een eerste helft waarin al het nodige spektakel was te beleven. Voordat er afgetrapt werd, rolde Vak P een schitterende sfeeractie uit en er gebeurde nog meer.

Zoals gezegd vielen er drie doelpunten: 2 voor FC Twente en 1 voor Sparta. Nieuweling Ulrich Bapoh bracht de thuisploeg op voorsprong na korte combinaties rond de 16 van Sparta. Lars Veldwijk trok de stand weer gelijk namens Sparta. In de slotfase van de eerste helft was het Tom Boere die zijn ploeg weer op voorsprong bracht vanaf 11 meter.