Foto's

In beeld: FC Twente wint ruim onder warme omstandigheden

FC Twente heeft zondagmiddag met 3-0 gewonnen van Fortuna Sittard. Door die overwinning staan de Tukkers nu op zes punten uit twee wedstrijden. Daarbij heeft het team van Ron Jans vier keer gescoord en nog geen enkele keer een doelpunt tegen gekregen.

In de eerste helft waren het de backs van FC Twente die de show stalen. Linksback Smal gaf op de 1-0 van Van Wolfswinkel een prachtige assist van eigen helft. Aan het einde van de eerste helft was rechtsback Brenet die zelf een doelpunt maakte. In de tweede helft was het Misidjan die met een prachtig doelpunt de eindstand op het scorebord zette.