Twente Insite

FC Twente Nieuws

Fotoverslag eerste openbare training Adnane Tighadouini

Fotoverslag eerste openbare training Adnane Tighadouini

Onder heerlijke weersomstandigheden werkte FC Twente vanmiddag de laatste training af in aanloop naar de derde competitiewedstrijd van dit seizoen. De ploeg van René Hake moet zaterdag op bezoek bij PEC Zwolle en hoopt hierbij de eerste punten binnen te halen. De oefenmeester moet dat doen zonder zijn laatste aankoop Adnane Tighadouini. De aanvaller is nog niet vrijgegeven door de Spaanse voetbalbond.

Dat weerhield de aanvaller er niet van om vanmiddag zijn eerste openbare training af te werken. Net als de rest van de selectie kwam hij iets voor half drie aan op het trainingscomplex en kreeg tijdens de warming-up letterlijk een koude douche te verwerken. Hieronder een fotoverslag van de eerste openbare training van Tighadouini.

Fotoverslag eerste openbare training Adnane Tighadouini

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op