Fotoverslag en samenvatting AZSV - FC Twente (0-10)

FC Twente heeft haar eerste oefenwedstrijd met dubbele cijfers weten te winnen. In Aalten werd het tegen hoofdklasser AZSV 0-10.

In de eerst helft wisten de Tukkers drie keer te scoren. Glynor Plet, de spits die bij FC Twente op de nominatie staat om te vertrekken,

wist de eerste twee doelpunten te maken. De derde treffer van deze helft kwam op naam van Willem Janssen.

Het elftal dat na rust aan mocht treden wist zeven keer het net te vinden. Quincy Promes, de speler die vorig seizoen aan Go Ahead Eagles verhuurd werd, wist er 0-4 van te maken. De 0-5 kwam op naam van Mirko Born. Zschusschen zorgde voor de 0-6 en Cas Peters, die vorig jaar zijn wedstrijden voor Go Ahead Eagles speelde, maakte de 0-7 en de 0-8. In de laatste paar minuten van de wedstrijd zorgden Eghan Shadrach en Quicy Promes ervoor dat de eindstand werd bepaald op 0-10.