Fotoverslag FC Twente A1 - FC Den Bosch A1

Vanmiddag trad FC Twente A1 in eigen huis aan tegen FC Den Bosch A1. Inzet was de volgende ronde in het bekertoernooi. Ondanks dat FC Den Bosch acteert op een niveau lager wonnen de Brabanders met 0-1. Het enige doelpunt viel vlak voor rust.

[google]Vlak voor het einde van de wedstrijd leek FC Den Bosch de buit definitief binnen te hebben door de 0-2 te scoren. Het doelpunt werd echter afgekeurd wegens duwen. In blessuretijd leek FC Twente op gelijke hoogte te komen, maar ook dit doelpunt werd afgekeurd. Dit keer wegens vermeend buitenspel.

Bij FC Twente maakte FK Mogren huurling Zarko Grbovic vlak voor tijd zijn debuut. In de minuten die hij kreeg kon hij het verschil niet meer maken.