Fotoverslag FC Twente A1 - Roda JC A1 (2-0) 2013-2014

FC Twente A1 speelde vanmiddag op eigen terrein tegen Roda JC A1. Het treffen tussen de nummer negen en nummer 13 van de ranglijst. FC Twente wist de wedstrijd te winnen met 2-0. De doelpunten werden netjes verdeeld over beide helften.

[google]In de eerste helft was het Jonathan Swieter die de 1-0 op het scorebord zette. Hij zag een inzet van FC Twente huurling Zarko Grbovic terugkeren vanaf de doelman en kon de bal simpel intikken. Het tweede doelpunt kwam in de tweede helft op naam van spits Yannic Suchanke.

Door de overwinning blijft FC Twente A1 op de negende plek staan met een punt achterstand op de nummer acht FC Groningen A1.