Fotoverslag FC Twente - FC Volendam 4-4 vriendschappelijk 2012-2013

Een uitgebreid fotoverslag van de oefenwedstrijd FC Twente - FC Volendam vanmiddag op het trainingscentrum in Hengelo. Beide clubs hebben er voor de bezoekers een vermakelijke middag van gemaakt. Met maar liefst acht doelpunten eindigde het duel in een 4-4 gelijkspel. FC Twente stond met 4-3 voor maar kreeg in de allerlaatste seconde van de wedstrijd nog de gelijkmaker tegen.

FC Twente startte met onder meer Shadrach die na een moeizaam begin een positieve indruk achter liet. De middenvelder scoorde zelf ook de 2-2 nadat FC Volendam twee maal op voorsprong was gekomen. In de tweede helft kregen de testspelers Tapia, Lafretz en Verlaan de kans zich te laten zien. Alle drie lieten een redelijke indruk achter.

Scoreverloop: Tuyp (0-1), Gutierrez (1-1), Kramer (1-2), Shadrach (2-2), Gutierrez (3-2), Kuwas (3-3), Cabral (4-3) en Laghmoichi (4-4).

Startopstelling FC Twente: Plattel, Bjelland, Wisgerhof, Engberink, Breukers, Brama, Guttierez, Shadrach, Castaignos, Cabral en Gyasi.

Opstelling FC Twente tweede helft: Lafrentz, Wisgerhof (Tapia), Verlaan, Engberink (Bijen), Pelupessy, Brama, Janssen, Hemmink, Castaignos (Born), Zschusschen, Cabral.

Startopstelling FC Volendam: Van Gelderen, Koning, Schilder, Tol, Coster, Schwiebbe, Kuwas, Fafiani, Tuijp, Kramer en Marengo

Fotoverslag FC Twente - FC Volendam 4-4 2012-2013 vriendschappelijk