Fotoverslag Jong FC Twente- ASWH 2017-2018

Jong FC Twente heeft vandaag dure punten laten liggen in de derde divisie. In eigen huis speelde het in extremis met 2-2 gelijk tegen ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht door een persoonlijke fout van verdediger Benaissa Benamar. Hij verspeelde de bal in de slotseconden van de extra tijd waarna de speler van ASWH de bal langs De Lange werkte. Het gelijkspel is extra zuur omdat de tegenstander al vroeg in de tweede helft met tien man verder moest.[google]

Jong FC Twente kwam al in de 8e minuut op een 0-1 achterstand, maar deze werd ongedaan gemaakt door Fernandes. De bezoekers leken vlak voor rust op 2-1 te komen nadat de ploeg een penalty kreeg toegewezen na een overtreding van doelman De Lange. De inzet werd echter gekeerd door doelman waardoor de ploegen gingen rusten met een 1-1 tussenstand.

In de tweede helft kreeg ASWH al snel een rode kaart, maar het duurde lang voordat de thuisploeg wist te profiteren. Dit gebeurde uiteindelijk in de 78e minuut door een schot van Schets. Helaas wist de ploeg de voorsprong niet te behouden. Een persoonlijke fout van Benamar zette de speler van de bezoekers alleen voor De Lange, die het doelpunt niet wist te voorkomen.