Fotoverslag kampioenschap FC Twente Vrouwen

De FC Twente Vrouwen wonnen afgelopen zaterdag de allereerste BeNeLeague titel. In de onderlinge confrontatie met Standard Luik wonnen de dames met 3-1 na een 0-1 achterstand. Door de overwinning namen de Tukkers de koppositie over en mochten als eerste ooit de BeNeLeague schaal in ontvangst nemen.

De missie was duidelijk. Alleen bij winst kon FC Twente Vrouwen het kampioenschap naar zich toetrekken. Ondanks dat FC twente de gtere partij was scoorde Standard luik. Spitse wist dit voor rust weer te herstellen door een venijnig afstandschot.

Ook na rust was FC Twente Vrouwen de bovenliggende partij. Het duurde tot de 73e minuut voordat de 2-1 op het scorebord stond waarna in de 84e minuut Heuver de wedstrijd helemaal op slot gooide.