Nieuws

Fotoverslag training FC Twente 29-7-2013

Fotoverslag training FC Twente 29-7-2013

Vandaag een verrassend gezicht tijdens de maandagochtendtraining bij FC Twente. Niet Cuco Martina maar Evander Sno betrad het trainingsveld. De verdedigende middenvelder die momenteel zonder club zit mag bij FC Twente meetrainen om mogelijk een contract te verdienen. Vorig jaar stond hij onder contract bij NEC dat na zijn hartoperatie niet met hem verder wilde.

Terug van blessures keerden Dusan Tadic en Kyle Ebecilio. Beiden trainen volop mee met de groep. Schilder trainde een klein deel mee met de groep maar trainde het grootste deel apart van de groep. Ook Hölscher trainde apart van de groep. Opvallende afwezige tijdens de training was Eghan. Hij kwam wel ongeveer 10 minuten naar buiten maar trainde uiteindelijk niet mee met het eerste.

Bjelland, die Aberdeen uit moest missen wegens een kleine blessure, trainde ook weer volop mee met de groep. Hij lijkt dan ook fit voor de competitiestart.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties