Nieuws

Fotoverslag training FC Twente 8-5-2013

Fotoverslag training FC Twente 8-5-2013

FC Twente werkte vandaag een uitgebreide ochtend training af. De training bestond onder andere uit een partij van 11 tegen 11 en enkele partijtjes 7 tegen 7. Na afloop trainden de aanvallers nog even apart op de afronding onder leiding van Mulder.

Bij FC Twente ontbraken doelman Nicolai Mihaylov, Janssen, Bulykin en Wout Brama die blijft sukkelen met zijn hielblessure. De vanmorgen aangekondigde stagiair Jelani Smith was ook nog niet te bewonderen op het veld. Terug op het veld waren wel Schilder en Wisgerhof. Ook trainde de Braziliaanse testspeler Wellington (foto rechts) weer mee met de eerste selectie.

Looptraining voor Bjelland en Hölscher

WellingtonHoewel Bjelland weer fit leek mocht hij van Schreuder niet deelnemen aan de partijvormen. Hij werkte na het eerste deel van de training een aparte looptraining af samen met Tim Hölscher die op zijn beurt kampt met kleine pijntje.

Even was het schikken toen Pelupessy na een duel op de grond bleef liggen. Het bleek gelukkig niet ernstig en de middenvelder kon na een korte pauze de training weer hervatten.

Als laatste viel op dat er een delegatie aanwezig van van de Drentse voetbalclub CVV Germanicus. De aandacht bij hen ging met name uit naar de training van de doelmannen.


Fotoverslag training FC Twente 8-5-2013

[nggallery id=379]


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties