Twente Insite

FC Twente Nieuws

GA Eagles ontheft ‘FC Twente shopper’ uit z’n functie als technisch manager

GA Eagles ontheft ‘FC Twente shopper’ uit z’n functie als technisch manager

Voormalig FC Twente hoofd jeugdopleidingen Dennis Bekking is door Go Ahead Eagles ontheven van zijn taken die betrekking hebben op de eerste selectie. Dit meldt de club uit Deventer op de clubwebsite.

De technisch manager staat al enige tijd flink onder druk omdat de resultaten achterwege blijven met de selectie die hij heeft samengesteld. Afgelopen zomer haalde Bekking twaalf versterkingen waarvan meer dan de helft een achtergrond heeft bij FC Twente. Sonny Stevens, Shadrach Eghan, Tim Hölscher, Brem Soumaoro en Filip Arsic werden afgelopen zomer allemaal transfervrij overgenomen van de club uit Enschede. Sjoerd Overgoor en Sander Thomas kwamen in het verleden beiden uit voor de jeugdopleiding van FC Twente.

“De clubleiding is van mening dat Bekking de afgelopen anderhalf jaar in organisatorisch opzicht goed werk heeft geleverd maar dat er prestatief gezien niet de benodigde stappen zijn gezet. De clubleiding gaat met Dennis Bekking in gesprek over een aanpassing van zijn functie. Hierover zal in de komende dagen meer duidelijk worden”, aldus de reactie van de Eagles op de clubwebsite.

De taken van Dennis Bekking zullen per direct worden overgenomen door Adrie Steenbergen.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op