Garcia uitermate positief gestemd: "We draaien een fantastisch seizoen"

Na afloop van de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle stond Gonzalo Garcia FOX Sports te woord. Hij was niet tevreden over de tweede helft, maar uiteindelijk gaat het om de punten. Deze bleven in Enschede waardoor de Tukkers goede zaken doen op de ranglijst.

"18 punten is prima", zo begint de trainer het gesprek. "Ik denk dat we een fantastisch seizoen draaien. Vandaag winnen we de wedstrijd terwijl we niet goed speelden. We speelden met zekerheid de slechtste tweede helft van het seizoen. Maar we hebben ook wedstrijden verloren die we hadden moeten winnen."

Garcia doelt onder andere op de thuiswedstrijd tegen Heracles en de uitwedstrijd tegen Sparta. "Dat waren wedstrijden waarbij we veel beter speelden, meer kansen creëerden maar waar de tegenstander scoorde. Ik kan nu niet naar de kleedkamer gaan en tegen de jongens zeggen dat ze het niet hebben verdiend. Ze verdienen veel meer dan dat ze tot nu toe hebben gekregen."