Gedegradeerd Onder21 stunt met zege bij koploper Almere City FC

Voor FC Twente/Heracles Onder21 stond zaterdagmiddag de voorlaatste wedstrijd van de najaarscompetitie op het programma. De ploeg van Mark Looms en Nicky Kuiper, die vorige week zonder te spelen degradeerde naar Onder21 Divisie 2, moest op bezoek bij koploper Almere City FC.

De wedstrijd begon enkele minuten later dan gepland omdat één van de doelnetten van Almere City FC niet aan de eisen voldeed. Na reparatiewerkzaamheden werd er toch afgetrapt in Almere.

In de eerste helft kwamen de Tukkers in de 28e minuut op een 1-0 voorsprong. Hierbij kreeg het hulp van Almere-doelman Stijn Keller die een vrije trap van FC Twente/Heracles Onder21 in eigen doel werkte. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kwam FC Twente/Heracles Onder21 zelfs op een 2-0 voorsprong. Een kwartier voor tijd scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer, maar dat bleek niet voldoende. De Tukkers wonnen verrassend met 2-1 en kunnen zich met een goed gevoel op gaan maken voor de laatste wedstrijd tegen hekkensluiter sc Heerenveen.

Uniek: Win 20 keer je inzet als FC Twente wint

Het gevoel dat FC Twente zondag gaat stunten tegen Ajax? Zet dan in en win maar liefst 20x je inzet terug. Scoort Pröpper net als de heenwedstrijd? BetCity heeft de odds verhoogd van 17 naar 20. Nog niet geregistreerd? Schrijf je dan nu in, stort 20 euro en scoor een extra Free Bet van 20 euro.