Twente Insite

FC Twente Nieuws

Geen berouw bij NAC-doelman: “Inhouden zat er niet meer in”

Geen berouw bij NAC-doelman: “Inhouden zat er niet meer in”

Een van de hoofdrollen van vanavond werd vertolkt door NAC-doelman Nigel Bertrams. De 1-0 van de voet van Oussama Assaidi was een blunder van de 24-jarige goalie. Vervolgens kreeg hij in de slotminuut van de extra tijd een rode kaart gepresenteerd nadat hij ervoor had gezorgd dat invaller Luciano Slagveer het veld per brancard moest verlaten.

“Ik was niet helemaal in positie waardoor ik niet op tijd stil stond. En de bal had een rare stuit, hierdoor kon ik er niet helemaal goed achter komen met mijn lichaam. Domme fout. Zulke ballen krijg je 100 keer op de training en elke keer gaat het dan goed, deze keer dan niet. Mag zeker niet gebeuren.”

“Ik voelde me gewoon goed. Ik had ook genoeg zelfvertrouwen, laten we er maar vanuit gaan dat dit een incident was. In eerste instantie is het ongeloof; hoe kan mij dit nou overkomen? Je moet snel de knop omzetten. Die tweede van Assaidi zat er goed in. Mooi balen.”

In de 95ste minuut een uitbraak van FC Twente Slagveer sprint achter de bal aan en ligt op volle snelheid. Bertrams verlaat zijn doel en rent in tegengestelde richting op de rappe buitenspeler af. Hij negeert de bal en gaat voor de benen van de aanvaller. Gevolg: direct rood. “Ik dacht dat ik nog gewoon voor de bal kon gaan, dat ik de counter eruit kon halen. Ik was gewoon veel te laat. Natuurlijk was het een doorgebroken speler, dus toen de scheids aan kwam lopen, wist ik het eigenlijk al. Ik wilde echt vol voor de bal gaan, maar hij was er een stuk eerder bij. Inhouden zat er niet meer in. Mooi klote, maar ik kan er weinig aan veranderen op dit moment”

Reacties

 1. KNVB wordt eens een keer wakker en schors dergelijke onsympathieke …onsportieve ;en aggressive
  spelers voor het leven. Dit was gewoon een aanslag op ander mans leven.

 2. Gerard Oving zegt:

  Ben benieuwd of de KNVB een signaal afgeeft ,laatste weken bij diverse wedstrijden smerige overtredingen. Deze keeper minstens 5 a 6 wedstrijden

 3. Lam Echtermeijer zegt:

  Om nu nog zo te reageren(A_SOCIAAL)

 4. Wat een mafklapper, licentie intrekken

 5. Ik neem aan dat dit minimaal een schorsing van 6 wedstrijden oplevert, wat een schandalige overtreding.

Laat wat van je horen

*