Nieuws

Geen sta-plaatsen in Grolsch Veste voor seizoen 2015-2016

Geen sta-plaatsen in Grolsch Veste voor seizoen 2015-2016

Een onderwerp waar de afgelopen jaren veel vragen over werd gesteld tijdens de supportersavonden was de uitbreiding van de Grolsch Veste. Maandagavond werd het stadion slechts één keer aangehaald en werd de vraag gesteld hoe het zit met de uitwerking van het idee van de sta-plaatsen waar al jaren over wordt gesproken. Bij bijvoorbeeld NAC is dit plan reeds uitgevoerd (foto). Eugenio Porcu gaf antwoord.

[google]"Daar zijn we druk mee aan het kijken. We zijn bij een aanstal stadions geweest, met name in Duitsland. Want sta-plaatsen vraagt nogal wat. het mag in de competitie wel, maar Europees gezien mag het weer niet. In Duitsland hebben we een aantal vluchtige oplossingen gezien waarbij je sta-plaatsen hebt maar vervolgens bij Europese wedstrijden met één klikje een zitplaats creëert."

"We zijn nu met de constructeur bezig om te kijken van wat betekend dit voor het beton als er meer mensen opgaan, wat betekend het als je in het beton gaat boren, wat levert ons het netto op aan extra capaciteit voor het publiek. Maar dat is er volgend jaar nog niet. Daar zal zeker nog een jaar overheen gaan."

Foto: Wikipedia

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties