Gekkenhuis: Drie goals in de eerste vijf minuten van PEC - FC Twente (v)

Net als de heren hervat ook FC Twente Vrouwen dit weekend de competitie. De ploeg van Robert de Pouw speelt op het moment van schrijven de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, de ploeg die eerder dit seizoen met maar liefst 4-1 wist te winnen in Enschede. De start van de wedstrijd die om 12:15 uur begin is bizar te noemen want na vijf minuten is er al drie keer gescoord.

In de derde minuut was het Suzanne Giesen die namens FC Twente de score opende. Een minuut later was het Kely Pruim die de gelijkmaker op het scorebord zetten. Opnieuw een minuut later viel de derde goal. Oranje-international Renate Janssen zette de Tukkers opnieuw op voorsprong.

Benieuwd naar het verloop van de wedstrijd? De Overijsselse derby wordt momenteel live uitgezonden op ESPN.