Twente Insite

FC Twente Nieuws

Gerucht: ‘FC Twente in gesprek met Russische toptrainer Sloetski’

Gerucht: ‘FC Twente in gesprek met Russische toptrainer Sloetski’

Een opmerkelijk bericht in de Russische media. Volgens Sport-Express zou FC Twente in gesprek zijn met Leonid Sloetski, de in december ontslagen trainer van Hull City AFC. Inmiddels werkt Sloetski als adviseur voor het Russische Rostov, maar is hij tussentijds op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De 46-jarige Leonid Sloetski maakt in Rusland naam als trainer van CSKA Moskou waar hij tussen 2009 en 2016 de eindverantwoordelijke was. Hij maakte de club drie keer kampioen, won twee keer de Russische beker en won twee keer de Russische supercup. Door zijn successen werd Sloetski in 2015 aangeboden om als bondscoach aan de slag te gaan. Dit werd geen lang huwelijk want het avontuur duurde nog geen jaar.

Afgelopen zomer werd Sloetski aangesteld als de nieuwe trainer van het Hull City AFC, maar ook dit werd geen succes. Na 20 speelronden was zijn ploeg terug te vinden op de 20e plek in de Engelse Championship, hetgeen leidde tot zijn ontslag. Volgens Sport-Express is de verwachting dat de gesprekken in de lente worden afgerond en dat Oleg Yarovinsky mee zal komen als de rechter hand van Sloetski. Het gerucht lijkt zeer onwaarschijnlijk omdat FC Twente enkele maanden Verbeek contracteerde tot medio 2019.

Reacties

  1. 1 april komt vroeg dit jaar…

  2. Verbeek heeft een jaarcontract. Als medio 2019 het contract verloopt, kunnen de partijen uiteen gaan. Aangezien Verbeek het (vooralsnog) slecht doet, lijkt mij dit bepaald niet onmogelijk. Er kan dan iemand anders komen.

  3. Robert.G. zegt:

    Wat wordt er weer een portie lulkoek verkocht .

  4. Kopsterk.. zegt:

    Ha,,ha,. bij dit bericht is het korreltje zout gehalte wel erg hoog,

  5. Waarom publiceren jullie dan dit bericht.Hier kan niemand wat mee.#onzinenonrust

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite