Twente Insite

FC Twente Nieuws

‘Geschokte Hake bestrijdt lezing Van Halst over ontslag’

‘Geschokte Hake bestrijdt lezing Van Halst over ontslag’

Woensdagmorgen werd RenĂ© Hake op het matje geroepen bij Jan van Halst en kreeg het nieuws dat hij was ontslagen als hoofdtrainer van FC Twente. “Samen met Rene hebben we besloten dat hij stopt als hoofdtrainer en verder gaat in een andere rol bij de club.” Volgens de woorden van Van Halst een keuze gemaakt door beide partijen. Volgens de Tubantia klopt deze lezing niet. Het nieuws kwam hard aan bij de trainer die het ontslag zelf niet aan zag komen. De trainer liet tegenover de Tubantia weten aangeslagen en geschokt te zijn.

Ook opvallend is dat Van Halst zei dat Hake werkzaam blijft bij de club. Ook dit is nog allerminst zeker want hierover is nog niets besloten. Van Halst ziet Hake als clubman en wil hem graag behouden voor de club. Maar in welke functie dat weet de technisch directeur nog niet. De vraag is of Hake wel oren heeft naar een andere functie binnen de club of dat hij als hoofdtrainer actief wil blijven in het betaald voetbal.

Feit is wel dat met een eventueel behoud van Hake en de aanstelling van de nieuwe trainer, er een extra kostenpost bij komt. Positief voor FC Twente is dat Verbeek graag aan de slag wil bij FC Twente en dat geld niet zijn drijfveer is. Al met al kost het de club geld. Geld dat nog altijd schaars is bij FC Twente.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op