Twente Insite

FC Twente Nieuws

GEZOCHT: Enthousiaste redactieleden

GEZOCHT: Enthousiaste redactieleden

Als ambitieuze nieuwssite zijn wij op zoek naar versterkingen ter uitbreiding van de huidige redactie. Heb jij een grote passie voor FC Twente en een neusje voor het speuren naar FC Twente nieuws? Dan is dit wellicht iets voor jou.

Als redacteur van Twente Insite ben je, in je eigen beschikbare tijd, verantwoordelijk voor het bijhouden van de actuele gebeurtenissen rondom FC Twente. Daarnaast heb je als redacteur de vrijheid om eigen ideeën aan te dragen en uit te voeren.

Wij zoeken iemand die:
– Een grote passie heeft voor FC Twente
– De Nederlandse taal goed beheerst
– Minimaal 16 jaar is
– Beschikbaar is in de avonduren en/of weekenden

Wij bieden:
– De mogelijkheid om deel uit te maken van een enthousiast team
– Een vergoeding op basis van geschreven berichten
– De kans ervaring op te doen als redacteur
– De mogelijkheid eigen initiatieven uit te werken voor een groot publiek

Over Twente Insite

Twente Insite is de opvolger van de allereerste nieuwssite over FC Twente www.fctwente65.nl. Studieverplichtingen zorgen ervoor dat de site in 2006 tijdelijk van het web verdween, tot in 2009 het bloed weer kroop waar het niet gaan kon. In 2010 volgde de definitieve doorstart onder de naam FCTwente.NU waarna in 2013 werd besloten verder te gaan onder de huidige naam Twente Insite. Anno 2017 is Twente Insite één van de drukst bezochte nieuwssite over FC Twente en staan we gerankt als één van de grotere voetbalwebsites van Nederland.

Heeft het bovenstaande jou enthousiast gemaakt? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie naar info@twenteinsite.nl