Twente Insite

FC Twente Nieuws

Groep FC Twente-supporters zorgt voor onrust in Almelo

Groep FC Twente-supporters zorgt voor onrust in Almelo

Een groep van ongeveer 25 supporters van FC Twente heeft gisteravond voor onrust gezorgd in het centrum van Almelo. Agenten met honden werden opgetrommeld. Er zijn twee aanhoudingen verricht, meldt RTV Oost.

Rond half twaalf ontstond er een vechtpartij in de Grotestraat. Er werd daarbij gegooid met terrasstoelen en er werd tegen ruiten geschopt. Via social media werd door supporters van Heracles Almelo opgeroepen om de confrontatie te zoeken met de aanwezige FC Twente-supporters. Enkele mensen werden gebeten door een politiehond, omdat ze zich niet hielden aan de aanwijzingen van agenten.

Er volgen mogelijk nog meer aanhoudingen. De politie bestudeert nog de camerabeelden en er volgen mogelijk nog aangiftes van mensen, wiens auto is vernield.

Reacties

  1. De titels zegt dat fctwente supporters voor onrust zorgden. Terwijl verderop staat dat Heracles supporters via sociale media hebben opgeroepen de confrontatie met de Twente supporters te zoeken. Raar ,……..

    Weet niet of ik de confrontatie zou zoeken maar mezelf verdedigen,…..altijd. Boys in red!!!!!!

    • Bennie Tevreden zegt:

      Wat is er dan raar aan? Er staat nergens dat de onrust verband houdt met de oproep die gedaan zou zijn door de Heraclessupporters, er staat zelfs niet dat er aan deze oproep ook gehoor is gegeven.

  2. Dat noem ik geen supporters

Laat wat van je horen

*