Gutiérrez leidt beloften naar zege op Jong Almere City

Jong FC Twente heeft vanavond in de slotfase gewonnen van Jong Almere City. Felipe Gutiérrez was de grote man bij de beloften met een assist en een doelpunt. Door de overwinning stijgt Jong FC Twente naar de middenmoot in de beloftencompetitie.

Behalve Gutiérrez deden ook Robbert Schilder en Hidde ter Avest speelminuten op. Ter Avest speelde de volle 90 minuten meer, Schilder werd in de rust gewisseld. Beide spelers keerden terug van hun blessure.

[google]In de eerste helft zette Merlin Schütte de beloften van FC Twente op 1-0. Nog voor rust kwamen de gasten uit Almere weer terug via Waalkens. In de tweede helft zat het venijn in de staart. Zeven minuten voor tijd scoorde Gutiérrez de 2-1 uit een vrije trap. Een paar minuten later scoorde Silva voor Jong Almere City weer de gelijkmaker. Net toen het duel leek uit te draaien op een gelijkspel, scoorde Tim Hölscher uit een vrije trap in blessuretijd de winnende treffer.

Opstelling Jong FC Twente: Verrips, Ter Avest, Soumaoro, Jensen, Schilder (46′ Schmidt), Gutiérrez, Schütte, Van der Heyden, Da Cruz (De Jager), Eghan, Hölscher.