Twente Insite

FC Twente Nieuws

Hake flirt openlijk met Ajacied: “Dat is een uitstekende buitenspeler”

Hake flirt openlijk met Ajacied: “Dat is een uitstekende buitenspeler”

Met het oog op het komend seizoen heeft de aanval de nodige versterkingen nodig. Met het vertrek van Ünal, Celina, Seys, Yeboah, Bunjaki en Ede houdt René Hake weinig opties over. De enige aanvallers die Hake nog tot zijn beschikking heeft zijn Oussama Assaidi, Dylan George en Jari Oosterwijk. In de zoektocht naar een nieuwe spits lijkt de topscorer van de Jupiler League in beeld. Voor op de flanken lijkt FC Twente onder meer te kijken bij Ajax.

Als clubwatcher Leon ten Voorde vraagt of FC Twente al bij Ajax heeft geïnformeerd naar Vaclav Cerny zegt Hake stoïcijns “Ik niet”. Als vervolgens wordt gesuggereerd dat de club dit wel heeft gedaan bekent Hake dat hij Cerny een interessante optie vindt. “Ha ha… Cerny is een uitstekende buitenspeler, maar of hij haalbaar is? Dat weet ik niet.”

Cerny is één van de vele talentvolle spelers van Ajax die afgelopen seizoen op weinig speeltijd kon reken in het eerste elftal. Door de stormachtige ontwikkeling van Kluivert en de Braziliaan Neres lijkt de kans op veel speelminuten ook komend seizoen klein. Bij Jong Ajax deed Cerny het vorig seizoen meer dan uitstekend. In 28 wedstrijden scoorde hij 15 keer en gaf hij 8 assist.

Is Ajacied Cerny een versterking voor FC Twente?

Hoofdsponsor Pure Energie geeft gratis FC Twente shirts weg

Pure Energie heeft weer een mooie actie voor de supporters van FC Twente. Meld je nu aan en ontvang gratis het nieuwe thuis-, uit- of derde shirt. Nieuwe klanten die kiezen voor een 3-jarig contract ontvangen een shirt naar keuze cadeau, bij een 5-jarig contract komt daar nog eens €100 shoptegoed voor de Fanstore bij. Voor meer info klik HIER of op de onderstaande foto.


Laat wat van je horen

*