Twente Insite

FC Twente Nieuws

Hake gelinkt aan trainerloze volksclub: “Een mooie club voor hem”

Hake gelinkt aan trainerloze volksclub: “Een mooie club voor hem”

Zondag werd Go Ahead Eagles trainer Leon Vlemmings ontslagen bij de club uit Deventer. De reden voor het ontslag is het uitblijven van goede resultaten. Dit terwijl afgelopen zomer toch flink is ingekocht bij de Deventenaren. Onder meer Tim Hölscher, Shadrach Eghan en Sonny Stevens werden aangetrokken, maar alleen Stevens speelt wekelijks.

De club is nu op zoek naar een geschikte vervanger en er gonzen al diverse namen in het geruchtencircuit. Eén van die namen is die van René Hake. De oefenmeester werd eerder dit seizoen ontslagen bij FC Twente en heeft aangegeven graag weer een nieuwe club onder zijn hoede te willen nemen.

Ten Voorde denkt dat de Eagles en Hake een mooi setje zouden zijn. “Ja, een mooie club voor hem. En ik denk dat het voor de Eagles ook een goeie trainer is”, aldus de mening van de journalist van de Tubantia. Op deze manier zou 2017 toch nog goed kunnen eindigen voor Hake. “Dat gunnen we hem wel.”

Naast Hake worden ook Peter Hyballa en Marinus Dijkhuizen gelinkt aan Go Ahead Eagles. Hyballa is clubloos na zijn ontslag bij NEC aan het eind van het vorig seizoen. Ook Marinus Dijkhuizen is momenteel clubloos. De voormalig trainer van onder andere NAC Breda en het Engelse Brentford werd vorige week ontslagen bij Cambuur Leeuwarden.

Is Hake de geschikte nieuwe trainer van Go Ahead Eagles?


Reacties

  1. hans wallin zegt:

    die 10 verloren wedstrijdem hadden beter gekund,met goede strijdvaardigheid zeker 6 punten meer kunnen hebben

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite