Hannover 96 verliest thuis van SC Freiburg

Hannover 96 kende vanmiddag een slechte generale voor de Europa League-wedstrijd tegen FC Twente. Thuis tegen SC Freiburg werd met 1-2 verloren.

Al vroeg in de wedstrijd keek de thuisploeg tegen een achterstand aan. Jonathan Schmid zette de gasten in de 12e minuut op een 0-1 voorsprong. Na ruim een half uur scoorde Mohammed Abdellaoue vanaf de strafschopstip de gelijkmaker, wat tevens de ruststand was. Tien minuten na rust was het echter weer de beurt aan Freiburg: Jan Rosenthal scoorde de 1-2. Ondanks aandringen van de thuisclub was dit de eindstand.

Hannover 96 bezit in de Bundesliga nog steeds de zesde plaats. In de Europa League zijn ze al zeker van de volgende ronde met tien punten uit vier wedstrijden.