Update: Foto’s Hengelose Sel. – FC Twente Vr. 2011-2012

Op het terrein van ATC ´65 in Hengelo speelde FC Twente zaterdagmiddag 25-06-2011 haar tweede oefenduel in de voorbereiding op het seizoen 2011/2012. Daar zagen de toeschouwers FC Twente winnen van de Hengelose Selectie met 1-10 na een 0-4 ruststand. Net als eerder in deze week speelde Twente nog zonder zijn internationals en ook de nieuwe trainer was er nog niet bij.

Het publiek werd ondanks het kille en natte weer toch getrakteerd op een doelpuntrijk duel, maar zagen na tien minuten doelman Sander Boschker noodgedwongen vervangen worden door collega Nick Marsman. Boschker heeft een liesblessure op gelopen bij een uittrap. Hoelang hij uit de roulatie is, is nog niet bekend.

Na rust kregen de jeugdige spelers in de FC Twente selectie de kans zich in de kijker te spelen. Ninos Gouriye pakte deze kans en scoorde maar liefs 5 keer.

Foto´s Hengelose selectie - FC Twente

[nggallery id=220]
Met dank aan Sonja Lozeman

FC Twente eerste helft: Boschker (10′ Marsman) Cornelisse, Wisgerhof, Bengtsson, Buysse, Brama, Leugers, Janssen, Berghuis, Rendla, John.

FC Twente Tweede helft: Bednarek, Bouma, Ottenhof, Douglas, Thesker, Yahaya, Röseler,Bannink, Stockentree, Parker, Gouriye.