Twente Insite

FC Twente Nieuws

Heracles en AZ hebben gezamenlijke lol om laatste plek FC Twente

Heracles en AZ hebben gezamenlijke lol om laatste plek FC Twente

Vrijdagavond stond de wedstrijd tussen Heracles Almelo en AZ op het programma en voor sommige supporters leek die wedstrijd van ondergeschikt belang. Deze supporters waren voor en tijdens de wedstrijd drukker met hekkensluiter FC Twente. Zo werden er voorafgaand en tijdens de wedstrijd door beide supportersgroeperingen liedjes gezongen over de hekkensluiter van de eredivisie.

Voor de wedstrijd werd er luidkeels “FC Twente waar zijn je centen, FC Twente waar is je poen. Jullie worden nooit meer kampioen”, maar daar bleef het niet bij. Tijdens de wedstrijd sprong het hele stadion op en neer bij het “en wie niet springt, die degradeert”. Bij deze sneren bleef het niet. De fanatieke Heracles-supporters toonden tijdens de wedstrijd ook nog een spandoek met de tekst: ‘Grote problemen en geen spijt, als laatste staan in de degradatiestrijd’. Op de website van De Twentsche Courant Tubantia is een video te zien van het spandoek en de spreekkoren tegen FC Twente.

Vooralsnog is FC Twente echter nog niet gedegradeerd. De ploeg van interim-trainer Marino Pusic heeft nog vier wedstrijden de tijd om het tij te keren en vier punten meer dan nummer zeventien Sparta Rotterdam te pakken. Zaterdagavond wacht de eerste klus voor de Tukkers, de ploeg gaat dan, zonder supporters, op bezoek bij ADO Den Haag.

5
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
beewee72Jeanette Heck-ArendsenGerard veldkampTukkerpowertwente support Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jeanette Heck-Arendsen
Gast
Jeanette Heck-Arendsen

Waar je al plezier aan kunt hebben, terwijl je zelf kansloos met 3-0 verliest……
En WEL profiteren van onze jeugdopleiding!!!

Gerard veldkamp
Gast
Gerard veldkamp

Ja daar in calimerodorp zijn ze snel tevreden. Kleurloos 12de of 13de worden en maar hopen dat Twente degradeerd anders is het seizoen van die enorme vieze stinkende strontboeren uit het lelijkste dorp van Nederland niwt geslaagd. Wat een gefrustreetde mongolen zijn het daar toch. Minderwaardigheidscomplex heet zoiets. Sneu voor die boerenkaffets. Enschede en FCT ZAL ALTIJD GROTER ZIJN DAN FC CALIMERO!

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Kansloos verliezen met 0-3 van AZ en dan zingen over de grote broer uit Enschede, wat is het toch een sneu volkje die patjepeers uit het dorpje Almelo. Ik hoop dat ze allemaal hun sociale uitkering binnen hadden dan hebben ze er nog een kunnen drinken.

twente support
Gast
twente support

Ze zijn in Almelo vergeten dat ze jaren lang hebben geparasiteerd op FC Twente dankzij de gezamelijke jeugdopleiding waarbij SC Calimero een fooi betaalde en daardoor op een knappe wijze in de eredivisie heeft kunnen blijven ze hebben optimaal kunnen profiteren.. ga dan niet schijnheilig doen over geld zaken want daar hebben jullie evenhard van geprofiteerd.. Die voorzitter met dat paardengebit voorop .. zielige mensen daar in Almelo
Je staat aan het einde van het seizoen terecht daar waar je eindigt dat heeft niks meer met het verleden te maken
maar… wie het laatst lacht…

beewee72
Gast
beewee72

De spelers die wij bij jullie weg haalden waren voor jullie luchtkasteel niet goed genoeg….. Er was bij jullie altijd geld zat dus werden er dure spelers uit het buitenland gehaald/gehuurd. Maar jullie Jantje, zonder haar maar met goed gebit, heeft finaal de plank mis geslagen en allemaal losse rommel gekocht. Tuurlijk hebben wij gebruik gemaakt van de gezamelijke opleiding, dat hebben de clubs zo afgesproken. En inderdaad, je staat aan het einde van het seizoen waar je eindigd. Nog een paar extra wedstrijdjes na-competitie, als je geluk hebt, om de laatste centjes binnen te harken en dan maar kijken… Lees verder »