Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Het tekent dat die jongen ook karakter heeft, iets dat hem wel vaak werd verweten”

“Het tekent dat die jongen ook karakter heeft, iets dat hem wel vaak werd verweten”

FC Twente wist met een aangepaste verdediging voor het eerst de nul te houden dit seizoen. Door de blessure van Nacho Monsalve kreeg Peet Bijen afgelopen vrijdag de kans zich te revancheren en dat deed hij dan ook. Hij was op geen fout te betrappen en scoorde ook nog eens de 1-0 namens de Tukkers. Het onderwerp kwam maandagmiddag ook ter sprake tijdens de uitzending van de Oostribune op RTV Oost.

“Ze hebben de nul gehouden en dat is goed voor het vertrouwen”, laat Van Wissing weten. “Ik vond het verdedigingsduo over negentig minuten heel sterk. Leuk ook voor Peet Bijen want die heeft toch een knauw gehad. Iedereen bij Twente vond dat hij een goede voorbereiding had gespeeld en dan raakt hij zijn plek kwijt. En waarom eigenlijk? Het tekent dat die jongen ook karakter heeft, iets dat hem wel vaak werd verweten.”

Of hij aanstaande vrijdag ook moet starten tegen Telstar is nog een vraagteken. “FC Twente heeft gewoon meer keuzes, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. Ze moeten nu steeds beter gaan spelen en dat zullen ze ongetwijfeld gaan doen”, besluit Van Staa het onderwerp.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
fctexpert Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
fctexpert
Gast
fctexpert

Het lijk een soort van charme offensief om Beijen maar in de basis te houden,
iets zegt mij dat dit is omdat de tropische of mediteraneaanse verassingen achterin niet helemaal voldoen, en er word nu op een slinkse manier geprobeerd de beloftes die ze ongetwijfeld aan die betreffende persoon hebben gedaan een beetje te verzachten, zo van, kijk de publieke opinie en de buitenwacht wil Beijen in de basis.