Nieuws

- Het Zwijgende Ros van Dan Brown. FC Twente kampioen 2014-2015 –

- Het Zwijgende Ros van Dan Brown. FC Twente kampioen 2014-2015 –

Na vandaag weet ik het zeker. Joop probeert het ons eigenlijk al een tijdje te zeggen. De voortekenen waren er al en de hints werden steeds minder subtiel. Na de persconferentie van vandaag is het allemaal duidelijk: Twente is de gekozen kampioen van het seizoen 2014/2015.

Vanmiddag viel het laatste puzzelstukje op z’n plaats: Twente gaat terug naar het salarisbudget van 2009. Toevallig was dit het begin van het kampioenschapsjaar van Twente. Toevallig? Nee hoor, het is zo duidelijk als wat.

  • Zo maar een paar voortekenen op een rij:
    Twente speelde 1-1 tegen Ajax wat staat voor de nieuwe en de oude kampioen. De uitslag was vooraf al bepaald. Toen Twente zaterdagavond Ajax in de eerste helft overliep werd er ingegrepen door de illuminati door Jesus Corona op te sluiten in de wc. Er moest hierdoor gewisseld worden. Corona ja, bekend van het biertje met 4.5% alcohol. Laat het nu net 4.5 jaar geleden zijn geweest dat Twente voor het laatst kampioen werd.
  • De verdedigers van Twente hadden alle moeite om Ajax te laten scoren. Het viel iedereen in het stadion op. De opdracht was om de IJslander Kolbeinn Sigthorsson te laten scoren en om te wedstrijd te laten eindigen in die 1-1. Sigthorsson wist van deze afspraak af en durfde daardoor niet te juichen na zijn doelpunt. Hij bleef op de grond liggen als protest.
  • Waarom juist Kolbeinn Sigthorsson moest scoren? Omdat Kolbeinn Sigthorsson anagram is voor “Geen Ros Hinkt Los In Bos”
  • Twente is door de KNVB ingeSCHAALd in categorie 1. Toevallig de hoogste categorie 1
  •  Wie 2009 in het alfabet zet komt op b00i. Wie dat omdraait komt weer op i00b. Spreek dat eens hardop uit… juist Joop. Wie hetzelfde doet met 2015 komt op B0AE. AB + OE… de twee spelers die in de laatste wedstrijd van het seizoen moeten scoren: Andreas Bjelland + Orlando Engelaar. Let maar op. Waarom denk je anders dat Wout Brama zo rigoureus plaats moest maken voor Orlando Engelaar?
  • Het cijfer 5 komt belachelijk vaak terug. 5 jaar na het kampioenschap is consolidatie van de top-5 positie in het Nederlands voetbal ineens een primaire doelstelling. Ook de Doyen investeerde ineens 5 miljoen in Twente.

[google]Nog niet overtuigd? Volgend jaar bestaat FC Twente 50 jaar. 1965-2015. Is dit de eerste keer dat je dit beseft? Dacht je echt dat dit zomaar voorbij zou without a bang?

Het gaat het Magnum Opus worden van Joop. Het kampioenschap zal groot gevierd worden met Bruce Springsteen en er zal een presentatie zijn van het nieuwste boek van Dan Brown: Het zwijgende Ros. Het boek vol geheimen rondom het kampioenschap van het seizoen 2014/2015. Het seizoen dat FC Twente kampioen werd.

CEAZ

CEAZ schrijft naar eigen zeggen stukjes. Niet meer, niet minder. De ene keer over FC Twente de andere keer over dingen die hem opvallen in het dagelijks leven. Waar het op vooral op neerkomt: CEAZ geeft ongevraagd zijn mening. Volg CEAZ ook op Facebook.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties