Twente Insite

FC Twente Nieuws

Hoeveel krediet heeft clubtopscorer Tom Boere nog?

Hoeveel krediet heeft clubtopscorer Tom Boere nog?

Tom Boere is met vijf doelpunten uit acht wedstrijden de absolute topscorer van FC Twente. Toch is hij allesbehalve onomstreden. De spits werkt zich altijd de longen uit het lijft, maar brengt als aanvalsleider simpelweg te weinig. Hoeveel krediet heeft de spits nog?

Net als tegen Jong PSV werd de spits vroegtijdig naar de kant gehaald door Marino Pusic. Na de wissel tegen Jong PSV was er onbegrip bij de spits, maar hiervan zal vrijdag geen sprake zijn geweest.

Wat vooral opvalt bij Boere is dat hij nagenoeg alle duels verliest. Hierbij is hij negen van tien keer zelf schuldig door een overtreding te maken op zijn directe tegenstander. Het is iets waar de trainers hem vorig jaar al op hadden moeten wijzen. Ook Pusic lijkt zijn aanvaller hier niet op aan te spreken want er is niets veranderd in het gedrag van de spits. Daarnaast zijn zijn loopacties niet goed en is zijn handelingssnelheid te laag.

De vraag is nu, hoe lang houdt Pusic Boere de hand boven het hoofd? Oosterwijk heeft al laten zien een geduchte concurrent te zijn en klopt iedere week harder op de deur. Voor de wedstrijd tegen Jong PSV gaf 54% van de ondervraagde supporters nog aan een voorkeur te hebben voor Boere. Is dit twee wedstrijden later nog altijd het geval?

Welke spits geniet jouw voorkeur volgende weel zondag tegen MVV?

Foto: Pro Shots

9
Reageer op dit artikel

avatar
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
ReneJohanKieknwatwortHenk SchuurmanMichael Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Rene
Gast
Rene

Boere krijgt inderdaad weinig voorzetten,maar zelfs op dit punt heb ik mijn twijfels. Het is ongetwijfeld een aardige jongen buiten het veld,maar komt zelfs voor de keukenkampioendivisie nog te kort. Basistechniek zeer is beperkt, heeft onvoldoende snelheid en slimheid ontbreekt.Als je dat inmiddels nog niet gezien hebt, dan heb ik twijfels over diegenen die dit moeten beoordelen. Zijn werklust is te prijzen, maar zelfs ook dat niet altijd op de juiste momenten met gevolg domme overtredingen.

Johan
Gast
Johan

Hij was vrijdag ook vol onbegrip en boos, echt onbegrijpelijk want hij deed echt werkelijk niks goed

Henk Schuurman
Gast
Henk Schuurman

Grootste probleem zijn de backs Ricardino en Ramos. Verdedigend zeer slecht en aanvallend slechte voorzetten. Ik denk dat Maria, Schenk en van der Lely het zeker beter zullen doen.
Boere kan best scoren , als hij maar voorzetten krijgt. Van de backs krijgt hij niets en van de buitenspelers ook bijna niet. Aitor is een leuke speler, maar schiet liever zelf. Als er geen backs komen , die kunnen voorzetten, kun je beter Aitor of Bapoh in de spits zetten.

Kieknwatwort
Gast
Kieknwatwort

Ik vind Bapoh in de spits wel een goede suggestie.

pilintnet
Gast
pilintnet

topsport is hard maar wel eerlijk , het is dat zijn evt vervanger niet veel beter is anders was de keus al gemaakt maar feit is dat boere voetballend op amateur niveau zit,vandaar dat assaidi geen ballen aan hem geeft ……

Robert
Gast
Robert

De balvirtuoos linksachter zal wel moeten spelen van van Leeuwen ,daar hebben we Maria voor!!! Hij kan de gehele zijkant bestrijken. Boere neemt de penalties goed verder komt hij niet tot scoren en daar hebben we ook iemand anders voor. Misschien deze winter wat zoeken en daar hebben we van Leeuwen voor , klinkt toch makkelijk lijkt me.

Richard99
Gast
Richard99

Een spits heeft het vaak gedaan. net zoals een doelman.

Michael
Gast
Michael

Op zijn harde werken kun je niks op aanmerken, maar als je het ook ziet met een uitbraak of counter… Dan staat boere bijna nooit in de zestien of daar in de buurt

Richard
Gast
Richard

We hebben echt een nieuwe spits nodig.en eentje die altijd in de aanvalslinie blijft.