Twente Insite

FC Twente Nieuws

Holla ziet transfer naar Australië in rook opgaan

Holla ziet transfer naar Australië in rook opgaan

Danny Holla besloot na de degradatie af te zien van een langer verblijf bij FC Twente en besloot gebruik te maken van de clausule in zijn contract waardoor het contract werd ontbonden. Hij dacht in het Australische Melbourne Victory een nieuwe club te hebben gevonden, maar dit avontuur gaat aan de neus van Holla voorbij.

Beide partijen waren in hoofdlijnen akkoord, maar uiteindelijk liep de transfer stuk op de laatste details. Holla heeft uiteindelijk zelf besloten om de onderhandelingen te staken waardoor hij wederom op zoek kan naar een nieuwe club. Holla geeft in gesprek met Voetbal International aan niet teleurgesteld te zijn, maar het wel jammer te vinden. “Het mocht gewoon niet zo zijn.”

Over interesse heeft Holla niet te klagen. “Er zijn wel wat Nederlandse clubs die hebben geïnformeerd en er zijn ook contacten met buitenlandse clubs. Ik ga nu mijn opties afwegen en kijken bij welke club ik het beste gevoel heb.”

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op