Hoogtepunten knotsgekke editie FC Twente - PSV (3-3)

FC Twente - PSV was vooraf op papier de kraker van speelronde 28. Het waren de nummers vier en twee die het tegen elkaar opnamen in een tot op het laatste stoeltje uitverkochte Grolsch Veste. Het werd een wedstrijd om niet snel te vergeten. Doelpunten, blunders, schoten op de lat. Alleen een rode kaart ontbrak nog.

FC Twente denderde in de eerste 26 minuten over PSV heen en stond prompt met 3-0 voor. Dit had eigenlijk 4-0 moeten zijn want was het doelpunt van Brenet opzettelijk hands? Drommel zag er in ieder geval een paar keer niet goed uit. Vlak voor rust deed Veerman iets terug en gingen beide partijen de kleedkamers in met een 3-1 ruststand.

In de tweede helft scoorde Gakpo al vrij snel de aansluitingstreffer. Vlap had de wedstrijd op slot moeten gooien door de 4-2 te scoren, maar zijn onbesuisde schot trof de lat. Na een wereldredding was het vervolgens Unnerstall die in de fout ging. In plaats van de bal weg te stompen wilde hij hem vangen. Een dure fout want Boscagli profiteerde. 3-3.