Horrordebuut Bjelland bij Brentford

Daar waar Andreas Bjelland het afgelopen weekend moest doen met een plek op de bank, mocht hij gisteren in de basis starten in de eerste ronde van de Engelse Capital One Cup. Brentford nam het in eigen huis op tegen Oxford United, een club die uitkomt op het vierde niveau van Engeland. De Deense verdediger zal de wedstrijd snel weer willen vergeten, want alles wat er mis kon gaan dat ging mis.

Al in de vijfde minuut kwam Brentford op een 0-1 achterstand door een persoonlijke fout van Bjelland. Hij wist de bal niet goed weg te werken waardoor Sercombe kon scoren. Herstellen was er niet bij want zeven minuten later was de stand al 0-3 in het voordeel van de bezoekers.

[google]Alsof het allemaal niet genoeg was raakte Bjelland vlak voor rust ook nog eens geblesseerd. Hierdoor keerde hij de tweede helft niet meer terug. Hoe ernstig de blessure is, is vooralsnog niet bekend. Brentford verloor de wedstrijd uiteindelijk met 0-4 en kan zich nu enkel richten op de competitie en de FA cup.