"Ik kan beter niet herhalen wat McClaren zei"

FC Twente nam donderdag een puntje mee uit Zweden. Op bezoek bij Helsingborgs IF, in het kader van de Europa League, speelden de Tukkers met 2-2 gelijk.

Lang zag het er naar uit dat FC Twente na het gelijkspel tegen Hannover 96 in de eerste groepswedstrijd in Zweden tegen een nederlaag aan zou lopen. Maar de Eredivisie-koploper wist de 2-0 achterstand ongedaan te maken om zodoende alsnog een puntje over te houden aan het uitduel.

"Normaal gesproken hadden we zes punten moeten hebben", zei aanvaller Dusan Tadic na afloop van de wedstrijd in gesprek met Eredivisie Live. "Het was echt heel slecht voor rust. Ik weet niet wat er gebeurde."

"Misschien waren we niet goed genoeg gefocust", aldus Tadic, die in de rust een woedende trainer Steve McClaren aantrof in de bezoekerskleedkamer. "Ik kan beter niet herhalen wat hij heeft gezegd. Hij was boos omdat we ons niveau niet haalden, maar dat waren wij ook."

Bron: Voetbalprimeur