Twente Insite

FC Twente Nieuws

Informatie kaartverkoop oefenwedstrijden tegen sc Heerenveen, FC Emmen en VVV Venlo

Informatie kaartverkoop oefenwedstrijden tegen sc Heerenveen, FC Emmen en VVV Venlo

Aanstaande woensdag 18 juli speelt FC Twente haar derde oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de 10-0 overwinning op GFC en de 5-1 overwinning op VC Fleringen spelen de Tukkers nu tegen sc Heerenveen.

De wedstrijd tegen de Friese eredivisionist wordt gespeeld in het Friese Langezwaag en zal worden afgetrapt om 19:00 uur. Inmiddels is de kaartverkoop van start gegaan. Supporters die de wedstrijd willen bezoeken kunnen kaartjes halen bij de receptie van de Grolsch Veste.

Kaartprijs:
– Jeugd tot 16 jaar €5
– Volwassenen €10

Kaartverkoop FC Twente – FC Emmen
Op woensdag 25 juli neemt FC Twente het op tegen promovendus FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van DOS ’37 in Vriezenveen en zal worden afgetrapt om 19:00 uur. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Bruna (Vriezenveen), Spar Mulder (Vriezenveen) en de kantine van DOS ’37. Op de wedstrijddag zelf zijn ook de kassa’s geopend.

Kaartprijs:
– Jeugd tot 12 jaar: €2,50
– Volwassenen: €7,50
– Tribune: €10

Kaartverkoop VVV Venlo – FC Twente
Op vrijdag 27 juli speelt FC Twente op uitnodiging van VVV Venlo de Herman Teeuwen Memorial. De in 2003 overleden clubicoon Teeuwen wordt jaarlijks herdacht door het spelen van een oefenwedstrijd. De wedstrijd zal worden gespeeld in De Koel en de aftrap vindt plaats om 19:30 uur.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf maandag 2 juli in de voorverkoop te bestellen via de website mijn.vvv-venlo.nl. Op de wedstrijddag zelf zijn ook de kassa’s geopend. De supporters van FC Twente kunnen plaatsnemen in de thuisvakken.

Kaartprijs:
– Jeugd t/m 14 jaar: €3
– Volwassenen: €5

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op