FC Twente Nieuws

Informatie kaartverkoop PSV - FC Twente (30-10-2021)

Informatie kaartverkoop PSV - FC Twente (30-10-2021)

In de eerstvolgende uitwedstrijd neemt FC Twente het op tegen PSV. Na de interlandperiode spelen de Tukkers eerst nog thuis tegen Willem II. Op zaterdag 30 oktober staat het uitduel met de Eindhovenaren op het programma. De wedstrijd begint om 16:30.

Maandag 18 oktober start de kaartverkoop om 13:00. Er zijn 1600 kaarten beschikbaar voor de wedstrijd in kwestie. Er geldt een auto-/buscombi met daarbij een maximum van tachtig auto's. Daarnaast moet elke auto minimaal drie personen vervoeren.

Uiteraard biedt de club haar supporters ook de mogelijkheid om via de buscombi in Eindhoven te komen. Vooralsnog vertrekt de bus om 12:00 vanaf De Grolsch Veste om ruim op tijd bij het Phillips Stadion aan te komen.

Prijzen

Voor de buscombi betalen de leden van de supportersverenigingen 30 euro. De niet-leden dienen 32,50 euro af te tikken. Voor de leden van de supportersverenigingen die met de auto gaan, geldt een prijs van 9 euro. De niet-leden betalen in deze 11,50 euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties