Twente Insite

FC Twente Nieuws

Ingezonden brief: Bie mekoar blieven!!

Ingezonden brief: Bie mekoar blieven!!

Wat een leedvermaak in Nederland. De ene club heeft zijn doekje nog niet opgerold of de andere volgt alweer. Ze staan in de rij om tegen onze FC aan te schoppen, te spugen en ons in de rug te trappen. Mooi denk ik dan!

Doe maar! Schop, spuug en trap ons maar! Wij lachen om zoveel vijandigheid zoals Obelix lachend de Romeinen van zich af sloeg. Dat kunnen we makkelijk hebben. En eerlijk is eerlijk: wij konden er zelf in verleden ook wat van. Sowieso zie ik die massale aandacht als teken dat wij er toe doen.

Je kop boven het maaiveld uitsteken is ‘not done’ in dit land. Dan gaat die kop er bij de eerste de beste gelegenheid direct vanaf. FC Twente is een club die zich lang boven het maaiveld uitstak. Na 2011 heeft onze creatieve boekhouder dat niet altijd met de letter der KNVB wet gedaan. De KNVB heeft ons daar vervolgens hard voor aangepakt daar waar ze o.a. een Feyenoord in het verleden met rust lieten. Echter de rest van Nederland vroeg om nog hardere maatregelen. Maar waarvoor dan jongens? Bij de Tadic deal heeft Twente zijn gelijk gekregen nu. En betreft Doyen lijkt Twente uiteindelijk ook in zijn gelijk te staan gezien de ontwikkelingen in Portugal. Hebben wij onze kop niet teveel laten hangen naar haters als van Oostveen en Jan Smit die het zaakje hebben opgejut?? En dan hebben we verdomme die clubs financieel ook nog gecompenseerd en die supporters gratis toegang gegeven in ons uitvak. Wat een gekkigheid.

Maar goed men haat ons, men wil ons maar wat graag kapot zien gaan. Nou dat gaan we dus niet doen!!! Blijf vooral tegen ons aanschoppen maar de Twentse vulkaan van woede zwelt er alleen maar om aan! Ooit zal dat zich uiten in een eruptie van Tukkerse wraak. ‘Wij tegen iedereen’ in optima forma! Heerlijk man! Dat gaat onze kracht worden!! FC Twente als het Armorica in het vijandige Gallië. Obelix die onverschrokken zijn Veste verdedigt. Kom maar op!!!

Primair nu echter is ook in de spiegel kijken! En dan klinkt overal de roep om een grote schoonmaak door. Brand het zieke bos tot de grond op af waarna er een kerngezond bos uit die assen zal hergroeien. Stel de juiste mensen aan, stel Rutten aan, werk aan een plan van aanpak! Dan zullen duizenden trouwe Tukkers hun kaart verlengen. Dan zal de Veste ook in de Eerste Divisie goed gevuld zijn en zullen we de uitvakken ook in die divisie vullen.

‘FC Twente heel mijn leven lang’

Frank

Foto: Pro Shots

8
Reageer op dit artikel

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
CocomamsJonnieVoetbalvrouwhennikRon Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Cocomams
Gast
Cocomams

Helemaal met je eens en prachtig geschreven Frank.

Jonnie
Gast
Jonnie

Goed geschreven Frank, maar ben het niet met je eens dat Fred Rutten terug gehaald moet worden. Laten wij volledig op nieuw beginnen Fred is verleden tijd en wij moeten nu even weg uit het verleden. Wat heeft de man de laatste jaren bereikt alleen maar ontslagen en bij FC Twente vertrokken omdat hij meer geld kon pakken. Volgend seizoen er met ze allen achter staan
( nog steeds kans ) begin aan mijn 54e seizoen.

Voetbalvrouw
Gast
Voetbalvrouw

Wat er ook gebeurt rood bloed verloogend zich nooit

hennik
Gast
hennik

wel eens met het verhaal maar toch wat extra feiten: – het is geen leedvermaak van andere clubs maar puur rekenwerk, los van een concurent minder, gaat het voordeel van +140.000 voor een Willem2 tot +1,2 miljoen voor een Heerenveen. Er zwaar financieel belang bij degradatie Twente…. en iedereen maar dom mee lullen – wat heeft Twente nou eigenlijk fout gedaan? Heb toen direct al gezegd dat clubs als FC Seraing en Sporting Lissabon rechtzaken bij het CAS hadden gewonnen waar Twente voor gestraft werd….. – mijn klomp brak helemaal toen ik vorige week las dat blind de regels van… Lees verder »

Ron
Gast
Ron

Ik ga ook door en zeg fox sport op. Kan het niet over mijn hart verkrijgen via deze zender clubs te sponsoren die ons het liefst weg hebben.

robert
Gast
robert

ik ook en zeg fox tv op

De Fles
Gast
De Fles

IK DOE MET.
FCTWENTE GET NOOIT KAPOT.

Hans
Gast
Hans

Klasse geschreven Frank ik blijf mijn cluppie ook trouw in goede en slechte tijden, al bijna 50 jaar. in 1983 ook gedaan bij de degradatie, als we mochten degraderen neem ik weer een jaarkaart.