Nieuws

Inter Milaan - FC Twente 2010-2011

Inter Milaan - FC Twente 2010-2011

MILAAN woensdag 24 - 11 - 2010 - Even mocht FC Twente in Milaan hopen op een stunt tegen Internazionale. Aan het einde van de eerste helft kregen de Tukkers een paar goede kansen. Na rust stelde Inter echter orde op zaken. De titelverdediger in de Champions League was met 1-0 te sterk en plaatste zich voor de knock-outfase. Door de zege van Tottenham Hotspur op Werder Bremen wacht Twente een vervolg in de Europa League.

Voor de ruim 3.000 meegekomen supporters van FC Twente was het zeker een onvergetelijke trip in de Champions League en dat tegen Inter Milaan. Hieronder hebben we voor jullie de mooiste Twitter Fotos verzamelt, en verderop deze pagina kun je de wedstrijdfotos en de Samenvattingen / Filmpjes omtrend de wedstrijd in milaan bekijken.

Fotos Inter Milaan - FC Twente voor de wedstrijd

[nggallery id=124]

Dertig minuten hadden de Tukkers nodig om in de wedtrijd te komen. In dat half uur kwam de ploeg een paar keer goed weg. In de derde minuut miste Wesley Sneijder een enorme kans en een kwartier later schoot hij een vrije trap op de lat.

Maar plots meldde FC Twente zich. Zonder schroom werd de aanval gezocht en een treffer hing in de lucht. Theo Janssen knalde bijna raak en Nacer Chadli schoot binnen de zestien voorlangs. Met wat geluk keerde Thilo Leugers nog een schot van Esteban Cambiasso. FC Twente kwam na rust toch weer flink onder druk te staan en met wat hulp van Marc Janko opende Inter de score.

De Oostenrijker verloor de bal en maakte vervolgens een overtreding. Uit de vrije trap kwam de bal uit de kluts voor de voeten van Cambiasso, die raak schoot. De Tukkers konden zich niet oprichten en zagen Inter kans op kans creëren. De grootste was voor Sneijder, die alleen voor doelman Nikholaj Michailov naast tikte. Maar opeens was Twente daar toch weer. Met een geplaatst schot raakte Denny Landzaat de lat en Luuk de Jong schoot net naast. In de laatste tien minuten drong FC Twente de Italianen regelmatig terug, maar kansen op de 1-1 kwamen er niet meer.
Bron : ANP / NOS / AD

Fotos van/na de wedstrijd tegen Inter Milaan

[nggallery id=125]

Reisverslag en wedstrijdfoto's van Inter Milaan - FC Twente

[nggallery id=127]

Statistiken Inter Milaan - FC Twente

Inter Milaan - FC Twente

Scoreverloop: 55' Cambiasso 1-0
Toeschouwers: 29.466
Scheidsrechter: Lannoy (Fra)
Gele kaarten: Leugers (FC Twente), Córdoba, Lúcio (Inter Milaan)

Opstelling Inter Milaan: Castellazzi, Cordoba, Zanetti, Stankovic, Lucio, Eto'o, Sneijder (Nwankwo 97'), Cambiasso, Materazzi, Pandev (Biraghi 90'), Biabiany (Santon 80')

Opstelling FC Twente: Mihaylov, Rosales, Douglas, Wisgerhof, Leugers (Buysse 80'), Brama, Janssen, De Jong, Chadli, Janko (Landzaat 70'), Ruiz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties