Jong FC Twente

Invaller Frimann redt Jong FC Twente in extremis

Jong FC Twente heeft vanmiddag een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Almere City FC. De ploeg van Dennis Demmers speelde op het terrein van HVV Hengelo met 1-1 gelijk tegen de ploeg die voor aanvang van het duel tweede stond op de ranglijst. [google]

De 1-1 kwam op naam van invaller Jonathan Frimann. De Deen werkte de bal in blessuretijd in het doel nadat de bezoekers in de 81e minuut op voorsprong waren gekomen. Het is het eerste gelijkspel voor de Tukkers dit seizoen. Van de eerste vijf wedstrijden won Jong FC Twente er twee en verloor het drie keer. Alle punten werden behaald in eigen huis.

Door het gelijke spel hebben de Tukkers nu zeven punten uit zes speelronden. Hiermee is de ploeg terug te vinden op de 12e plek van de ranglijst.