Is faken blessure Pröpper spelbederf of slimmigheid? Meerderheid is duidelijk

Zondag won FC Twente met 0-1 van SC Cambuur. Er waren een aantal controversiële momenten in de wedstrijd. Scheidsrechter Jochem Kamphuis gaf op advies van de VAR een penalty aan FC Twente in de laatste minuten. Niet iedereen was het eens met deze beslissing. Daarnaast was er een controversieel moment met Robin Pröpper.

Rond de 75e minuut ging Robin Pröpper naar de grond met een vermeende hoofdblessure. Hij had echter helemaal geen last van zijn hoofd. Hij ging op de grond liggen zodat de scheidsrechter het spel stopte, waardoor hij een gevaarlijke aanval van Cambuur voorkwam (zie video).

Veel voetbalfans noemen de actie van Robin Pröpper spelbederf. Kijk hieronder voor een greep uit de vele reacties op het moment. Wat vind jij? Was het spelbederf, of gewoon slimmigheid? Stem in het polletje onderaan het artikel.