Janko blijft scoren voor Porto

FC Porto heeft de uitwedstrijd tegen Vitória Setubal winnend afgesloten. Aankoop Marc Janko was wederom trefzeker in het met 1-3 gewonnen duel. De Oostenrijkse spits maakte de belangrijke openingstreffer en had daar slechts drie minuten voor nodig. Het was voor Janko al weer zijn derde treffer in dienst van de Portugees landskampioen.

Porto kwam nog voor rust op 0-2 door Fernando Regis (foto) en stevende zo af op een eenvoudige overwinning op het Portugese schiereiland. Een kwartier voor tijd kwam Setúbal nog wel op 1-2 door een doelpunt van Meyong, maar Silvestre Varela zorgde voor de 1-3 eindstand.