Janssen: 'Ik werd aangeraakt'

Willem Janssen vindt dat zijn ploeg een penalty had verdiend toen hij neer werd gehaald in het stafschopgebied van FC Utrecht. Janssen liep tussen twee Utrecht-spelers naar het doel van doelman Robbin Ruiter toen hij werd aangeraakt en daardoor viel. Scheidsrechter Makkelie zag hier geen penalty in.

'Ik werd wel aangeraakt, niet heel hard, maar toch was er contact. Ik moet het nog terug kijken, maar ik denk dat het gewoon een penalty was.' aldus Janssen tegenover de camera's van Eredivisielive na het gelijkspel in Utrecht (1-1).

Janssen: 'In de eerste helft hadden we geen controle over de wedstrijd. In de tweede helft waren we wel sterker, maar creëerden we weinig kansen. Ik had het gevoel dat het er nog wel in zat in de laatste twintig minuten, de ruimte lag er wel. De eindpass was niet goed, hij was net te kort of net te hard.' Hoewel Janssen de puntendeling terecht vindt, noemt hij deze wedstrijd teleurstellend: 'We kwamen hier om te winnen.'

Na 75 minuten werd Janssen vervangen door Leroy Fer. Bij deze wissel keek Janssen niet blij. 'Ik had het gevoel dat er nog wel één of twee kansen voor mij zouden komen in de slotfase. Jammer, maar de trainer beslist. Het zij zo.'