Twente Insite

FC Twente Nieuws

Jarige Moorrees zowel positief als negatief uitblinker in topper tegen Ajax

Jarige Moorrees zowel positief als negatief uitblinker in topper tegen Ajax

FC Twente Vrouwen wist gisteravond op bezoek bij Ajax Vrouwen een punt mee naar Enschede te nemen. Op trainingscomplex De Toekomst, waar de tweede helft van de eerder gestaakte wedstrijd werd hervat, eindigde het in 1-1. Voor FC Twente middenvelder Myrthe Moorrees was het een opmerkelijke avond.

Moorrees was op de wedstrijddag jarig en trakteerde zichzelf in de slotminuten op een treffer. De Oranje Leeuwin wist vanuit een vrije trap de gelijkmaker te scoren. Toch haalde Moorrees het einde van de wedstrijd niet wegens een rode kaart (twee keer geel). Eerder dit seizoen werd de Oranje international ook al met rood van het veld gestuurd tijdens de wedstrijd tegen AZ.

Door het gelijkspel staat FC Twente momenteel op de tweede plaats achter Ajax. De ploeg van Tommy Stroot behaalde tot dusver 21 punten uit 10 wedstrijden. De vrouwen uit Amsterdam sleepte tot dus ver 24 punten binnen uit evenveel wedstrijden.

Aankomende vrijdag speelt FC Twente Vrouwen op eigen veld tegen Excelsior/Barendrecht Vrouwen. De wedstrijd wordt om 19:30 uur afgetrapt op complex van ATC 65′

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op