Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Je ziet dat Verbeek radeloos begint te worden”

“Je ziet dat Verbeek radeloos begint te worden”

Gertjan Verbeek krijgt momenteel veel kritiek te verwerken nadat hij afgelopen weekend weer eens aanschoof als analist bij FOX Sports. Daarnaast blijven ook de prestaties op het veld nog altijd achterwege en won de ploeg onder Verbeek nog maar één keer. Dit was afgelopen december, uit bij NAC.

Kijkend naar de selectie hoeft FC Twente niet onder te doen voor de ploegen onderin, maar volgens Willem Vissers heeft FC Twente mentaal een probleem. “FC Twente heeft alleen een mentale achterstand. Je ziet ook dat Verbeek radeloos begint te worden. Hij heeft in het begin toen het nog redelijk ging, ook redelijk wild om zich heen geslagen. Hij heeft Raymond Verheijen aangepakt en deed enkele stevige uitspraken. Maar dit weekend vond ik hem voor zijn begrippen mild en toch ook wel van: ik weet het eigenlijk ook niet meer precies.”

Ook reageerde de trainer vrij laconiek nadat directe concurrent Willem II met 5-0 won van PSV en de vijftiende plek verder weg is dan ooit. Verbeek leek zich er al bij neer te leggen bij een plek in de play-offs. Echter heeft de ploeg nog altijd slechts één punt voorsprong op hekkensluiter Roda JC en moet het alle zeilen bijzetten om niet direct te degraderen.

Foto: Pro Shots

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op