Jesus Corona weer belangrijk voor Mexico

Over exact een week zal de Copa America van start gaan in Chili. Met Felipe Gutierrez (Chili) en Jesus Corona (Mexico) zullen twee spelers aanwezig zijn van FC Twente. Met name van Jesus Corona wordt veel verwacht dit toernooi. Zijn prestaties de afgelopen week zullen deze verwachtingen alleen maar doen toenemen.

[google]Afgelopen zaterdag scoorde de kleine Mexicaan zijn eerste doelpunt voor zijn land in de oefenwedstrijd tegen Guatemala, en ook vannacht was hij wederom belangrijk. In de oefenwedstrijd tegen Peru, waar Renato Tapia vanwege een blessure ontbrak, scoorde hij niet, maar zorgde er door zijn dreigende spel wel voor dat zijn directe tegenstander binnen tien minuten twee keer geel kreeg en dus rood.

Jesus Corona viel in de 66e minuut in, maar de verwachting is dat hij tijdens de Copa America één van de vaste waarden is van bondscoach Herrera die een hoge pet op heeft van de 22-jarige dribbelaar. De wedstrijd tegen Peru eindigde in een voor de Mexicanen teleurstellende 1-1.