Twente Insite

FC Twente Nieuws

Jill Roord wil mogelijk weg bij FC Twente: “Naar een club waar ik een goed gevoel bij krijg”

Jill Roord wil mogelijk weg bij FC Twente: “Naar een club waar ik een goed gevoel bij krijg”

Jill Roord denkt aan een transfer naar een nieuwe club nadat ze gisteren haar honderdste wedstrijd speelde voor FC Twente. Het thuisduel met PSV eindigde in een teleurstellende nederlaag, maar daar hebben de gedachten aan een nieuwe club niets mee te maken als het aan Roord zelf ligt.

Tijden veranderen en Jill Roord verandert vrolijk mee. “Ik denk dat ik als jonkie prima mee kon komen en het ook goed deed, maar inmiddels wordt er wel meer van mij verwacht. Er moet veel van mij komen en dat gebeurt gelukkig ook. Wat dat betreft ben ik wel gegroeid.” vertelt ze in gesprek met de TC Tubantia.

Vorig seizoen stond Jill Roord in de belangstelling van Bayern München, maar de Duitsers vingen bot bij de Oldenzaalse speelster van FC Twente. Echter, bijna een jaar later, voelt de jonge voetbalster wel wat voor een overstap naar de Duitse grootmacht. Mocht het toch niet de club in München worden, dan is een andere grootmacht ook prima. “Ik denk dat het goed voor mij is. Maar natuurlijk moet wel de juiste club komen waar ik een goed gevoel bij krijg.”

Roord voerde al gesprekken met potentiële werkgevers, maar zolang het seizoen in Enschede nog loopt gebeurt er niets. “Ik heb contact met clubs gehad, maar eerst wil ik me focussen op het resterende seizoen met Twente.” besluit ze.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

lazy-weekend-chill-truien-en-vesten-aanbieding-twenteinsite-bar

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op